Ongeluk Afsluitdijk

Bij het ongeluk zijn een man en een vrouw om het leven gekomen. 1 day agoKORNWERDERZAND - update maandag 0936 uur De dodelijke slachtoffers van een verkeersongeval op de Afsluitdijk op zondag zijn een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen.


Topografie Basiskaart Nederland Nederland Kaarten Poster

Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk.

. Een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk gistermiddag. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. Nieuws en videos over Afsluitdijk.

Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk. De twee slachtoffers zijn in een ziekenhuis bezweken aan hun verwondingen. Op de Afsluitdijk in de richting van Fryslân is zondagmiddag rond 1615 uur een ernstig ongeluk gebeurd.

De gealarmeerde brandweer uit Witmarsum en Franeker maar ook vanuit Noord-Holland politie en twee. Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. 1 day agoEen 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen zijn zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeluk op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand.

De weg richting Friesland is naar verwachting tot 2100 uur dicht. Na het ongeluk werden ze zwaargewond naar. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken.

Het gaat om een man en een vrouw die in dezelfde auto zaten. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. 13 hours agoDe dodelijke slachtoffers van een verkeersongeval op de Afsluitdijk op zondag zijn een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen.

Volgens de politie waren er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. Vier gewonden na kop-staartbotsing op Afsluitdijk weg voorlopig dicht Hart van Nederland.

12 hours agoBij een dodelijk ongeluk op de Afsluitdijk zijn zondag ook twee ouderen uit de gemeente Midden-Delfland gewond geraakt. Dat maakte de politie maandag bekend. Door een nog onbekende oorzaak raakte er in ieder geval een persoon zwaargewond na een ernstig ongeval bij werkzaamheden aan de dijk.

Meerdere ambulances twee traumahelikopters. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Twee andere betrokkenen bij.

De hulpdiensten uit Friesland en Noord-Holland werden omstreeks 0700 uur groots gealarmeerd en kwamen. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. De weg richting Friesland was.

Kornwerderzand Een persoon is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Afsluitdijk. Twee anderen liepen verwondingen op. De Afsluitdijk is vanwege het ongeluk afgesloten in de richting van Fryslân.

Twee andere mensen raakten gewond. Volgens Rijkswaterstaat kan dit nog tot zeker 2100 uur duren. De weg richting Friesland was tot 2100 uur afgesloten maar is inmiddels weer open zo meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat aan NUnl.

De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand. Een 87-jarige man en een 83-jarige.

Een traumahelikopter is opgeroepen. Een groot aantal hulpverleners zijn inmiddels aanwezig op de A7 tussen Breezanddijk en Kornwerderzand. 1 day ago12 juni 2022 1619.

12 juni 2022 1618 uur. Even na 1600 uur reden vier autos op. Het ongeluk vond rond 1615 uur plaats de toedracht wordt nog onderzocht.

1 day agoDe Afsluitdijk is vanwege het ongeluk afgesloten in de richting van Friesland. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. Bij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag een man en een vrouw om het leven gekomen.

Twee anderen raakten gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis. De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk rijbanen richting Friesland dicht.

12 juni 2022. Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk weg richting Friesland weer open. 4 minuten later werd opgeschaald naar middelgrote hulpverlening.

Kornwerderzand Zondagmiddag rond kwart over vier zijn er op de Afsluitdijk tenminste twee personen ernstig gewond geraakt nadat drie voertuigen betrokken raakten in een ongeval. 1 day agoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeluk op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. 1 day agoDat meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat aan NUnl.

Twee traumahelikopters kwamen ter plaatse. De twee werden na het ongeluk zwaargewond. Volgens de politiewoordvoerder was er rond 1615 uur sprake van een kop-staartbotsing in de buurt van Kornwerderzand.

Bij een ongeval op de Afsluitdijk in Kornwerderzand zijn zondagmiddag mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt. 1 day agoBij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag twee doden gevallen. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken.

De eerste melding kwam rond tien voor half 5 s middags bij de alarmcentrale binnen. Bij het ongeluk kwamen een 85-jarige. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk.

1 day agoDe inzittenden van het vierde voertuig zijn niet gewond geraakt. Zondagmiddag was er sprake van een kop-staartbotsing waarbij vier voertuigen betrokken waren. Hoe dat precies kon gebeuren wordt nog onderzocht.


Pin Op Om Je Geest Te Scherpen

You have just read the article entitled Ongeluk Afsluitdijk. You can also bookmark this page with the URL : https://upinfaisaarum.blogspot.com/2022/06/ongeluk-afsluitdijk.html

0 Response to "Ongeluk Afsluitdijk"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel